Történetünk

50 ÉV SZENVEDÉLY A KÁVÉZÁS IRÁNT

Egy trieszti kézműves álmából megvalósult nemzetközi cég története

Triesztben a kávé illata a levegőben érezhető. Az 1700-as évektől a trieszti kikötő fogadta az Ottomán Birodalomból érkező első hajó szállítmányokat. Húsz évvel később már a trieszti kikötő volt az Osztrák-Magyar Monarchia legfontosabb kikötője (a szabadkikötő révén) és a kávészállítmányok egyik legfontosabb állomása. Az első üzleteket a frissen pörkölt kávé kóstolása és értékesítése céljából nyitották. A 19. századtól a trieszti pörkölő mesterek életre hívták a kávékeverékeket. A kávé története úgy lenyűgözte Dioniso Bazzarat, hogy 1966-ban átvette a 'La Brasiliana - Industria Triestina del Caffé’ nevű pörkölőt. Azóta a Bazzara család azon munkálkodik, hogy a legnemesebb Arabica és Robusta kávék kiválogatásával az olasz életérzés exkluzivitását juttassa el partnereihez. Ez számunkra a mindig friss kávét jelenti, a legjobb termőterületekről, lassan és kiegyenlítetten pörkölve. Minden csésze kávé fantasztikus története négy különböző kontinens ültetvényein kezdődik és a világ kávé-fővárosába vezető hosszú úttal folytatódik. Végül minden korttyal ízek szimfóniáit, távoli helyek és egzotikus aromák csodáit fedezhetjük fel.  

19661980
19952015

Pörkölő mestereink tapasztalatának köszönhetően a keverék mindig a szigorúan ellenőrzött, lassú pörkölési folyamat eredménye. Így a szelektált kávészemek fontos kémiai reakcióknak köszönhetően, a kizárólag rendelésre történő pörkölés során nyerik el a legfinomabb ízeiket, azt eredményezve, hogy minden keverék érzékeny karakterisztikája felszínre kerüljön. Ugyanez a pörkölés kölcsönzi a szemeknek a sajátos barna színét. A keverékeinket levegővel hűtjük, ezzel garantálva azok legjobb minőségét. Ez az eljárás még intenzívebb aromákat és jobb eltarthatóságot biztosít a terméknek.

A partnereink kedvelik a minőséget és a részleteket. A kávészem, ami régen a logóban szerepelt, ma már egy piktogram része, ami az illatos kávévirágot mintázza. Másrészt az új logó az ezeréves olasz kultúrát és hagyományokat is szimbolizálja. A leegyszerűsített karaktert egy, a Jamaica Blue Montain juta zsákjain és tölgyfa hordóin is használatos sablon formájában tökéletesítettük. A keverékeink átnevezése egy természetes folyamat eredménye, minden keverék karakterisztikája visszacseng  a nevének olasz szavaiban és azok hangzásában. 

Linkek:

bazzara.it »

12grancru.it »

Letölthető dokumentumok

(Árlista, olasz/magyar prospektus, Video)

Megnézem

A forintban feltüntetett árak tartalmazzák a 27% ÁFA-t.
Amennyiben a vállalkozása rendelkezik érvényes EU-s adószámmal, akkor módunkban áll Önt nettó € áron kiszolgálni (min.12 kg vásárlása esetén). Kérje munkatársaink segítségét!